Zacusca munteneasca cu morcovi

17 lei/bucata

Produs 100% natural, obtinut prin metode traditionale, la foc de lemn de prun, din vinete, morcovi, ardei capia, gogosari, ceapa, sos de rosii, ulei de floarea soarelui, frunze de dafin, sare, piper si boia. e 380g
Zacusca munteneasca este condimentata traditional, doar cu ingrediente naturale, precum sare, piper macinat, boia, frunze de dafin, ardei iute, suc de rosii si ulei de floarea soarelui (uleiul de floarea soarelui are si un puternic efect de conservare);
Nu se folosesc conservanti, aditivi alimentari, coloranti alimentari sau potentiatori de gust;
Legumele proaspete se coc pe gratar, la flacara deschisa de lemn de prun;
Dupa cojire si scurgere, legumele se toaca manual;
Zacusca se prepara intr-un ceaun mare, la jar sau foc foarte mic, pana cand uleiul urca la suprafata ceaunului (circa 4-5 ore).

Categorie: